Minden, amit egy átlagembernek tudni érdemes vízszigetelés témában – összefoglaló

A vízszigetelés egy tág fogalom. Hiszen az élet minden területén, számos épületben, eszközben körbe vesz minket. Használunk ezzel a céllal tömítő anyagokat gépekben, autókban, háztartásban és természetesen az épületek különböző pontjain. Tehát amikor pusztán a vízszigetelésről beszélünk, akkor egy egész sor technológiáról beszélünk, melyek közül az egyik az utólagos vízszigetelés injektálással, mellyel cégünk is foglalkozik. De mit lehet még érteni ez alatt? Ebben a cikkben igyekeztünk összefoglalni.

Vízszigetelés már építéskor

Amikor egy új ház épül, ma már modern vízszigetelő anyagokat használnak az alapok lerakásánál éppúgy, mint az ingatlan különböző helyiségeiben – az igénybevétel és a funkcionalitás függvényében. Számtalan fajtája létezik, melyek a különféle építőanyagokkal a legjobb, legtartósabb eredményt próbálják elérni. Vízszigetelő eszközök és tömítő anyagok érhetőek el külön fa, tégla, beton, vagy éppen könnyűszerkezetes házak készítéséhez. Kiváló szigetelő megoldások vannak már a falak alulról történő szigeteléséhez, így az új épületek egy jó ideig nem lesznek kitéve a talajból érkező nedvesedésnek.

Ha Ön újépítésű házat vásárol, amelyet felelős építész készített, akkor jó eséllyel kevés gondja lesz az elkövetkező években, évtizedekben a vízszigetelés kapcsán. De mi a helyzet a régebben épült ingatlanokkal?

Vízszigetelés

Vízszigetelés használt ingatlanban

Egy 30-35 éve, vagy akár régebben épült ház esetében már fennáll a veszélye, hogy a vízszigetelés karbantartásra, felújításra szorul.

Ha fentről lefelé nézzük, akkor érdemes átnézni a tetőt, a falon a repedéseket, az ereszcsatornákat. Ajánljuk figyelmébe korábbi cikkünket, melyben összeszedtük a vizes fal esetleges okait és megoldásait.

vízszigetelés

A vízszigetelés megoldása az alulról érkező nedvességgel szemben

Általában a felülről és a falakból érkező nedvesség megoldása, ha már egyértelmű a hiba forrása könnyű megoldás az átlagember számára is, hiszen vagy tetőfedőt hív, vagy vízszerelőt, de a legtöbben nem tudnak mit kezdeni, ha a falak alulról nedvesednek olyan helyen, ahol nincsen vízvezeték, sem csatorna.

Ebben az esetben a talajból felszívott nedvesség okozza a falak vizesedését és ez egy különleges technológiával oldható meg.

Olvassa el régebbi cikkünket is:

A vízszigetelésről röviden

 

Bizonyára Ön sem akarja, hogy valaki lebontsa az épület falait, és újra építse azokat… Ez nem is életszerű – mondhatni maga a gondolat is csak egy építőipari ZS kategóriás horrorfilmben férne el, mint olcsó látvány elem.

De akkor mi a megoldás a problémára, ha az imént említett talajból felszívott nedvesség okozza?

Utólagos vízszigetelés injektálással

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az utólagos vízszigetelés területén. Minden típusú épület, ház, lakás, műemlék, ipari létesítmény és minden faltípus esetében, úgy, mint: téglafal, vályogfal, vert fal, kőfal, tömésfal, sárfal, talajnedvesség elleni vízszigetelését elkészítjük. Korszerű technológiával, injektálással, reális áron, rövid határidővel. Bontás nélkül, akár 1 nap alatt elkészül és utána hosszú időre biztosítja, hogy otthonának falai szárazok és egészségesek maradjanak. Cégünk vizes, nedves, salétromos falak, családi házak, társasházak, középületek, vízszigetelésével foglalkozik, melyet korszerű technológiánknak köszönhetően falbontás nélkül, injektálással valósítunk meg. Kérjen részletes árajánlatot, vagy használja az árkalkulátorunkat, melynek segítségével percek alatt kiszámolhatja, hogy mennyibe kerülne Önnek az utólagos vízszigetelés. A megfelelő adatok kitöltése után kalkulátorunk a megadott email címre azonnal elküldi a hivatalos árajánlatunkat.

Amennyiben kérdése van cikkünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen árajánlatot.

Kérdése van szakmai cikkeinkkel kapcsolatban? Kérem hívjon: 06 30 455 3267.

Lépjen kapcsolatba velünk


  Céginformáció

  DUALSZIG Kft.
  5600 Békéscsaba, Gajdács u. 37.
  Adószám: 24755845-2--04

  Cégejgyzékszám: 04-09-012796
  Emailcím: szigeteltet@gmail.com

  Pálvölgyi Levente Lőrinc, igazgató
  tel: +36 30 457-7173

  Kubik Richárd Ádám , műszaki igazgató
  tel: +36 70 647 1344

  Facebook oldalunk

  Ügyfélszolgálat:  +36 30 455 3267