Áraink

Cégünk a szigeteléshez szükséges alapanyagokat egyenesen a gyártótól importálja, így a kedvező beszerzési árainknak köszönhetően piacképes, verhetetlen áron készítjük el a szigetelést.

Az általunk felhasznált injektáló krém a legmagasabb műszaki követelményeknek is megfelel (80% feletti aktív hatóanyagtartalom), illetve a legszigorúbb német és angol tanúsítvánnyal rendelkezik (WTA, BBA, CA).

Reális vízszigetelés árak, kiemelkedő minőség!

Ezt a táblázatot akkor használja, ha ismeri a falvastagságokat és a hozzátartozó falhosszt.

Ezt a táblázatot akkor használja, ha ismeri a főfalak vastagságát, viszont a falhosszt nem, csak az ingatlan alapterületét négyzetméterben.

A becsült költség egy 100 négyzetméteres ingatlan vonatkozik.

Természetesen, ahogy az ingatlan alapterülete csökken, illetve nő, úgy a becsült érték is arányosan csökken vagy nő. Egy 50 négyzetméteres ingatlan szigetelésének becsült ára már csak a fele a táblázatban szereplő áraknak. A becsült érték a teljes ingatalan szigetelésével számol (főfalak és válaszfalak is).

Kérdése van az utólagos vízszigetelés árak kapcsán?

Kérem hívjon: 06 30 455 3267. Amennyiben minden adatot ismer (falvastagság, falhossz), akkor használja kalkulátorunkat, melynek segítségével percek alatt megtudhatja, hogy mennyibe kerül az Ön lakásának szigetelése.

Hivatalos árajánlatra van szüksége?

Ebben is segít a kalkulátor. A kalkulálás végén, a kapcsolati űrlap pontos kitöltése után, a kész ajánlatot rendszerünk azonnal elküldi az Ön által megadott e-mail címre. Így Ön azonnal látni fogja az Önre érvényes vízszigetelés árak pontos listáját.

A táblázatban szereplő árak bruttó árak (27% ÁFA) a kivitelezés összes költségét tartalmazzák. 30 méter alatti megrendelés esetén, 40 cm-es falvastagságig a nettó egységár 12.000 Ft/m. A minimális mennyiség 15 m, így a minimális kivitelezési díj nettó 220.000 Ft. a mennyiségtől függetlenül. 30 métert meghaladó megrendelés esetében a táblázati árakat alkalmazzuk.

Az áraink a téglafalra, vályogfalra, kőfalra, vert és tömésfalra egységesen vonatkozik. Az utólagos vízszigeteléshez kialakított ár-érték arányunk piacvezető. Vizes falak szigetelésében otthon vagyunk.

Nedves fal szigetelése, felvizesedés, falnedvesedés megszüntetése komoly szakértelmet igénylő feladat. 20 év tapasztalat, kiváló minőség.

Lépjen kapcsolatba velünk


  Céginformáció

  DUALSZIG Kft.
  5600 Békéscsaba, Gajdács u. 37.
  Adószám: 24755845-2--04

  Cégejgyzékszám: 04-09-012796
  Emailcím: szigeteltet@gmail.com

  Pálvölgyi Levente Lőrinc, igazgató
  tel: +36 30 457-7173

  Kubik Richárd Ádám , műszaki igazgató
  tel: +36 70 647 1344

  Facebook oldalunk

  Ügyfélszolgálat:  +36 30 455 3267